Välkommen till hårwebben!

Hösten 2012 öppnar Nordiska museet en utställning om HÅR. Den här webbplatsen har vi byggt för att samla in berättelser och ny kunskap till vårt arkiv, till framtida forskning och till utställningen.

Utställningen informerar vi om lite längre fram då innehållet tagit form. Vi vill gärna veta vad du vill se i den, lämna förslag!

Alla kan bidra med berättelser och kunskap om hår. Du kan genom att svara på snabbfrågor (se högerspalten på denna sida) eller skicka in berättelser och bilder hjälpa oss med kunskap inför den kommande utställningen. Vill du bidra anonymt kan du använda formuläret Hårhemligheter.

En del av alla berättelser kommer att publiceras här på webbplatsen, användas i utställningen och sparas för framtiden i museets arkiv.

Läs mer om denna webbplats och vårt arbete med att samla kunskap.

Välkommen att bidra med din berättelse om hår!